Tijdlijn berichten

Rekencircuit

Vandaag blijven de boeken dicht. We doen alleen maar spelletjes om het automatiseren weer op te frissen

Nieuws 1 maart

De kinderen gaan vanaf 1 maart weer allemaal hele dagen naar school!

De studiedag die in de schoolgids vermeld staat op 3 maart gaat niet door. De kinderen gaan woensdag gewoon naar school.

De kinderen hebben ook weer gewoon gym. De vakleerkracht zal vrijdag ook weer komen. Hij zal zijn gymles geven met inachtneming van de 1,5 meter. Mocht het nodig zijn, dan is er altijd een leerkracht aanwezig.

Eén van onze leerlingen heeft waterpokken.

Voelt iemand zich goed? Dan kan hij/zij gewoon naar school. Waterpokken is al besmettelijk voordat iemand klachten krijgt. Thuisblijven helpt niet om te voorkomen dat anderen ziek worden. Heeft je kind waterpokken? Vertel het dan aan de leerkracht. Wij kunnen dan andere ouders informeren. Ouders kunnen dan letten op de klachten van waterpokken bij hun kind.

Zwangere vrouwen die geen waterpokken hebben doorgemaakt (en ook niet gevaccineerd zijn) en bij wie geen imuunstatus is vastgesteld of de immuunstatus negatief is wordt geadviseerd contact met kinderen en volwassenen die (mogelijk) waterpokken hebben te vermijden. Het advies is om naar de verloskundige, huisarts of gynaecoloog te gaan als er toch contact is geweest met iemand met waterpokken.

Het schoolfruit gaat weer door als voor de lockdown. We hebben op woensdag, donderdag en vrijdag fruit op school.

De schoolapp Schoolwapps 2.0 heet nu Klasbord Ouderapp. Deze wijziging is automatisch doorgevoerd. U hoeft geen actie te ondernemen.

Juf Elsmarijn wordt nog een tijd vervangen door juf Anouk. Het herstel van Elsmarijn na de geboorte van Aron heeft nog wat tijd (en oefening) nodig. Anouk zal ook een dag ouderschapsverlof van juf Kirsten op zich nemen. De kinderen hebben zo een vertrouwde juf!

Juf Gerda zit in de risicogroep en zal niet op school komen voor zij 2 maal gevaccineerd is. De vervanging lossen we intern op.

Leerkrachten die ook op andere scholen werken mogen nu niet bij ons op school komen. Dit betekent dat we alles intern op moeten lossen. Gelukkig hebben we 2 capabele onderwijsassistenten die ook onderwijstijd kunnen verzorgen.

Hartelijke groet,

Het Middagprogramma

Op de website van Heutink, onze softwarebeheerder en schoolleverancier, vindt u een link naar Het Middagprogramma.

Volgende week kunnen de kinderen op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 13.00 tot 15.00 inloggen voor leuke opdrachten, raadsels, filmpjes en nog veel meer.

Het programma is bedoeld voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en is te vinden via heutink.nl

Bieblab

Iedere woensdagmiddag organiseert de bibliotheek een online evenement voor kinderen.

Vanmiddag is dit een kersteditie. Meer informatie is te vinden op de website van de bibliotheek. Het wordt vast leuk!

Meedoen kan als je inlogt op YouTube:

www.youtube.com/bieblab

Gevonden!