Tijdlijn berichten

Opbouw circustent

Met vereende krachten werd de circustent opgezet!

Het was een hele ervaring!

Onze circusweek is van start gegaan!

Na een circusvoorstelling hebben de kinderen al flink geoefend voor de voorstelling van aanstaande vrijdagmorgen.

Een beroepenjacht

Als afsluiting van de themaweken zochten groepjes leerlingen van 1 t/m 7 naar de leerlingen van groep 8, die allerlei beroepen uitbeeldden.

De projectweek BEROEPEN

Vandaag gingen de projectweken vsn start. We hadden een heuse modeshow waarbij de leerlingen de 3 beroepen moesten raden die de juffen en meesters uitbeelden. Het zorgde voor veel hilariteit!

Peter en de wolf

Gisteren hadden we een voorstelling van Peter en de wolf in het Gronings, als afsluiting van " Meertmoand dialectmoand"

De voorstelling werd in Oude en Nieuwe Pekela opgevoerd in de sint Willibrordus en de Hervormde kerk.

Het project was mogelijk gemaakt door de gemeente Pekela, de school voor Muziek, Dans en Theater en de stichting Muzikaal Pekela.

De kinderen waren als muizen zo stil!